LOCATIE

Hendrik van Deventerstraat 27

2563 XP Den Haag

MAAK EEN AFSPRAAK

+31 6 1776 1766

info@daniel-ismael.nl

OPEN

7 dagen per week

Alleen op afspraak

KvK: 70373590

BTW-id: NL001721187B96

© 2019 by Energetisch Centrum Daniël

WIE IK BEN

Ik ben Daniël Ismaël Dudink. Van jongs af aan hou ik mij al bezig met de energie die in en om ons heen aanwezig is. In mijn vroege jeugd kwam ik erachter dat ik zoveel kracht in mijn handen heb dat ik hier mee moest gaan helen. Mijn oma had destijds Corpus Liberum (los stukjes kraakbeen of botweefsel in het duimgewricht) en haar derde operatie stond alweer voor de deur. Heb mijn handen vanuit mijn intuïtie op haar lichaam gelegd en gebeden. Na tien minuten was haar pijn volledig weg, haar duimgewricht geheel hersteld en tot de dag van vandaag nooit meer last hiervan gehad. En zo volgen er nog elke dag vele wonderen.

Mijn gaven zitten in mijn handen waaruit christusenergie stroomt, mijn ogen helen met hun zicht, in mijn adem zit kracht en ben herlderziend, helderwetend en medium in het goud.

Vandaag de dag heb ik samen met Joshua (de nieuwe energie van Jezus de Christus), Aartsengelen Michaël, Rafaël en Gabriël, mijn geboorte-engel Ismaël en mijn hulphond Levi Kiël, die leeft met de energie van Aartsengel ZadKiël, een full-time Energetisch Centrum in Den Haag en behandelen wij mensen van jong tot oud.

Ik doe dit werk vanuit een diep weten dat dit mijn levenswerk is. Het werken met mensen en hen te helpen vanuit hun gezonde, authentieke stroom in het leven te staan, geeft mij ontzettend veel voldoening.

Gevolgde opleidingen:

  • Fysiotherapie

  • Energetisch lichaamswerk en Magnetiseren

  • Thetahealing Basic, – Advanced, – Dig Deeper

  • Hypno-, Regressie-, Reïncarnatie- en Gestaltetherapie

  • Medische – en Psychosociale Basiskennis

  • Innerlijk Kind therapie

  • NLP