MIJN PRAKTIJK

LOCATIE

Hendrik van Deventerstraat 27

2563 XP Den Haag

MAAK EEN AFSPRAAK

+31 6 1776 1766

info@daniel-ismael.nl

OPEN

7 dagen per week

Alleen op afspraak

KvK: 70373590

BTW-id: NL001721187B96

NL95 ASNB 0783 2247 88

© 2019 by Energetisch Centrum Daniël

SESSIE

01

ENERGETISCHE SESSIE

02

HUIZEN EN PRAKTIJKEN SCHONEN

Ieder mens heeft vier kanten om op te leven, al leeft men meestal niet op alle vier, omdat sommige gesloten kunnen zijn. Wanneer u op alle vier zou leven staat u in uw volle kracht. En hierom openen wij ieder zover mogelijk. 

De helingen die wij geven zijn kosmisch, wat wil zeggen dat mijn gidsen via mij de helingen doen via mijn ogen, mijn adem, een aanraking van mij of zij doen zelf het werk en zijn dan aanwezig in en rondom u, maar net wat geheeld dient te worden.

Met onze energetische therapie kan direct, op een diep spiritueel, fysiek, genetisch en ziels niveau een blokkade worden weggehaald zodat het ook voelt dat je zware ballast niet meer met je mee draagt.

De engelen helingen die wij geven bestaan meestal uit twee sessies zodat de eerste sessie ook bekrachtigd wordt voor optimaal resultaat. 

Wat u zoal zou kunnen verwachten is:

-Plaatsen van een engel bij u als gids;

-Lijnen weg halen van mensen die energie van u nemen;

-Lichtoperaties (bijvoorbeeld wanneer ruggenwervels bij een hernia energetisch vastgezet moeten worden). Dit is geheel pijnloos; 

-Aarden zodat u maximaal met de aarde verbonden wordt;

-Trauma's direct uit uw lichaam halen;

-Poorten sluiten naar andere dimensie's die u niet dienen;

-Interactie met uw hogere zelf;

-Entiteiten en demonen verwijderen;

-Krachtvelden zetten voor uw eigen welbevinden;

-Organen herstellen;

-Chakra's optimaliseren;

-DNA-healing;

Dit zijn enkele voorbeelden en we doen nog veel meer om u in uw kracht te zetten.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Door mijn Gidsen ben ik in de gelegenheid gesteld om van afstand naar uw huis en praktijk te kijken op het moment dat u daar toestemming voor geeft. De schoning zelf wordt ook op afstand gedaan nadat er contact is geweest en een kort gesprek over het hoe en wat.

Ook zijn er plekken in de tuin die open en gesloten kunnen worden omdat er een negatieve stroom naar u is toegebracht uit een negatieve gedachte en of jaloezie stuk, dit wordt ook geschoont.

De duur van de schoning is voor één à twee jaar, mocht er tijdens deze maanden toch iets naar uw woning gezet worden zorgt Michaël er voor dat het met een afstandsheling weer vrijgemaakt wordt. Zo bent u verzekert dat uw huis of praktijk voor deze periode beschermt is.

Zodat uw huis of praktijk weer vanaf de fundering tot aan de nok geschoond zal worden en ook van binnen alle poorten weer gesloten worden en alles tot in detail wordt geschoond. Hierna zal Michaël met ieders toestemming, iedere bewoner en eventuele huisdieren ook schonen van negatieve energie.

Ook voor uzelf is een schoning ook aan te raden, want mocht uzelf schoon zijn dan is het betreden van een schoon eigen huis of praktijk wenselijk omdat u zich anders alsnog bevuild.

Voelt u zich niet veilig in uw huis? 

Elke sessie - 55€

 

Er is altijd een prijs die betaald zou kunnen worden.

03

MASSAGE

De massages die wij geven zijn kosmisch als klassiek, klassiek zoals ik geleerd heb in mijn fysiotherapie opleiding en kosmisch hoe ik samen met Aartsengel Rafaël werk. We werken via uw handen of uw voeten om zo precies die punten aan te raken zodat de energie doorstroomt verder uw lijf in.

Zo krijgt u die behandeling die u nodig heeft en wordt dat geheeld wat nodig is zodat u meer in uw eigen kracht kunt gaan leven.

30 Min - 35€

Er is altijd een prijs die betaald zou kunnen worden.

100€

Er is altijd een prijs die betaald zou kunnen worden.

04

BLOEM- EN FOTOLEZING

Zelf geef ik ook reading van foto's over personen waarvan u iets wilt weten, ook zijn bloemlezingen een fijne en persoonlijke manier om over uzelf kennis te krijgen. Dit kunt u ook als cadeau geven op bijvoorbeeld een verjaardag.

Prijs in overleg

Er is altijd een prijs die betaald zou kunnen worden.

 
 
 

Stel hier je vraag